Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Део и Мариана работят за второ

отпечатай новината

31.01.2017 10:04 | Видян 2808 пъти

Део и Мариана работят за второ

Део призна, че с жената до него Мариана вече мислят за второ дете. Животът им се променил драстично след появата на сина им Борислав и се делял на да етапа:до преди появата му на бял свят и сега.

„Какъв баща съм ще каже Борислав след време. Прави ми впечатление как си задържа погледа върху нас и ни изучава. Нещо, което ние, възрастните, трябва да правим по-често. Страхувам се в какъв свят ще живее един ден, но тези тревоги се прокрадват за секунди. Когато човек е без дете, в един момент се блъска в стена. Преживяванията на познатите места като че ли се изчерпват. Трябва да се появи дете, на което да му покажеш света. Да преоткриеш света през неговите очи. Иска ми се вече да проговори“, сподели той пред bTV.

Тв водещият разказа още, че за да бъде с него Мариана зарязала приятелите и средата във Варна, предава Монитор. „Започна да работи от сутрин до вечер и почти не се виждахме. Ани Владимирова много ни помогна. Каза ни: Направете си едно детенце. Майката на Мариана е била самотна майка. Тя също е казвала на дъщеря си: „Направи си детенце, винаги ще намериш начин да се оправиш“. Трябва да се действа, не можеш да чакаш някаква стабилност и сигурност“, смята още той.

Бившата му изгора Лора Караджова, с която бяха заедно дълги години се е запознала с Мариана. „Държат се съвсем нормално. С Лора и двамата бяхме под прожекторите и се преекспонираха нещата. Просто всеки си мина на следващия етап. Лора има прекрасна дъщеричка. Пожелавам им успех във всичко“, усмихва се още Део.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !