Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гери-Никол и 100 Кила обявиха война с Криско

отпечатай новината

06.02.2017 15:53 | Видян 2415 пъти

Гери-Никол и 100 Кила обявиха война с Криско

Отхвърлен от хип-хоп гилдията е рапърът Криско. Двама от най-успешните изпълнители в жанра - 100 Кила и Гери-Никол, се обърнаха срещу него и обявиха война на певеца, пише столичен всекидневник. Двамата съвсем скоро ще направят общ проект, с който ще забият в земята Криско, издават от шоу средите. Нетърпимостта, която изпитват един към друг Криско и 100 Кила, е пословична от години.

Откритието на Криско - Гери, която до голяма степен дължи славата си именно на него, е в партия с най-върлия му враг 100 Кила. Двамата показаха неподозирана близост по време на тазгодишната церемония по връчването на хип-хоп наградите. 100 Кила не скри, че си пада по малката варненка, след като няколко пъти я обяви за най-сексапилната мацка на вечерта. Гери отвърна със същото на колегата си и цяла вечер не се отдели от него.

За пета поредна година 100 Кила си тръгна с престижната награда "Рапър на годината". Този път изпълнителят нямаше почти никаква конкуренция и успя без проблем да отвее останалите номинирани с рекордно повече брой гласове по време на гласуването. Изненадващо за всички рапърът сподели, че това е последната година, в която участва в надпреварата. "Оттеглям се от наградите и догодина няма да участвам. Ще дам възможност на по-младите ми колеги да блеснат. Всеки заслужава да е на моето място, стига да поиска. Който има желание, може да дойде при мен за съвет!" - обяви 100 Кила, който си тръгна с цели три награди от вечерта.

Новата му дружка Гери-Никол пък грабна статуетката „Певица на годината“. Нахаканата 18-годишна изпълнителка разклати яка дупара и изуми присъстващите с външния си вид. Гери показа здрави баджаци и задни части, за които много изпълнителки от африкански произход могат само да й завидят. Младата певачка събра също куп награди, които приличаха на извинение към нея от страна на организаторите след миналогодишния скандал. Тогава Гери не бе номинирана в нито една категория и не беше дори поканена на церемонията, което истински я вбеси и тя обяви наградите за абсолютен фалш.

Освен многото плът и алкохол, който се разля по време на церемонията, ловките погледни на някои от присъстващите забелязаха интересен любовен триъгълник. Нашумелият с участието си във "Фермата" рапър Dee цяла вечер си чатеше с новоизгрялата звезда Дона. От съобщенията става ясно, че Dee е хлътнал по другата малка звезда - Дара, което истински вбеси конкурентката й. "Дара е дете! Нали го осъзнаваш?" - гневи се разпалено в чата певицата, готова да се бори със зъби и нокти за сексапилния Dee. По всичко личи, че коремчето, което е пуснала Дара, не пречи миньончето да е една от най-желаните мацки в хип-хоп средите. Хубавицата си тръгна с награда за „Дебют на годината“ и обра овациите на мъжете в залата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !