Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майката на Майкъл Джексън, тормозена от племенник

отпечатай новината

09.02.2017 12:33 | Видян 2108 пъти

Майката на Майкъл Джексън, тормозена от племенник

Майката на Майкъл Джексън, Катрин Джексън твърди, че е била жертва на психическо насилие наложено от племенника и в продължение на години, пише "Пийпъл". Според съдебни документи, проучени от "Пийпъл", 86- годишната Катрин Джексън твърди, че племенника й Трент Ламар Джексън, който е и неин шофьор, е осъществил достъп до банковите й сметки без нейно разрешение, ползвал кредитните й карти за собствени плащания и я тормозел психически, като я довел до състояние на постоянен страх и объркване.

Джексън описва племенника си като "злоупотребяващ измамник", който я манипулирал с цел достъп до финансите и, предава 24 часа. Главата на семейство Джексън споделя, че опитала да уволни племенника си и да му нареди да напусне къщата за гости, но той отказал. Катрин Джексън в момента се намира в Лондон при дъщеря си Джанет Джексън. Тя казва, че изпитва страх да се прибере вкъщи, докато племенника й Трент е там.

Страх я е също от това, че той може да я нарани физически заради това, че се е опитала да го изгони. Съдията приел искането на Джексън за ограничителна заповед и наредил племенника й да се изнесе от дома и и да върне всички ключове, пароли и комбинации на имуществото. Съдебното заседание е насрочено за 1 март.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !