Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Валери спря парите на Николета

отпечатай новината

09.02.2017 14:57 | Видян 6870 пъти | Гласували 1

Валери спря парите на Николета

Лев няма да види скоро от бившия си съпруг Николета Лозанова. Моделката, свикнала на дебела издръжка от екслюбимия си, ще се прости със скъпарските подаръци, с които я затрупваше Божинов.

Дори след раздялата им НиЛо се ползваше със специални блага от футболиста, с които вече ще си каже сбогом. Валери е решил да секне кранчето на моделката. Една от причините за решението му са изявленията на НиЛо и намеците й, че се е събрала с бившото си гадже Ники Михайлов. Само преди два дена Лозанова сподели в свое интервю, че на почивка на Малдивите я е завел именно вратарят.

"Преди години съм ходила с него там и сега също бяхме заедно. Винаги сме били в повече от добри отношения!" - отсече Николета. Вече две години Валери увърта и не подписва документите за развода си с плеймейтката. Двамата отдавна не живеят под един покрив и единственото, което ги свързва, е щерка им Никол. Въпреки окончателната им раздяла Божинов и НиЛо още нямат развод и футболистът не спира да отлага момента, в който двамата вече няма да са законни съпруг и съпруга.

Спортистът упорито бяга от отговорността да изплаща още една издръжка. Валери дава по 2 бона на месец за първородния си син Валери-младши. След раздялата с Алисия тя поиска от неверния си мъж колосалната сума от 20 000 лв. на месец. Съдът прецени, че исканията са й неоправдани, и отсъди много по-малка сума, която Божинов да внася по сметката на фолкпевицата всеки месец.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !