Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Вики Бекъм представи есенната си колекция за 2017-а

отпечатай новината

13.02.2017 14:29 | Видян 2103 пъти

Вики Бекъм представи есенната си колекция за 2017-а

Виктория Бекъм, представи най-новата си колеция за сезон есен 2017 г. Съпругата на Дейвид Бекъм сподели, че никога не е комбинирала пола с блейзър и затова за нея тази модна линия е голямо предивикателство. В нея Вики Бекъм си позволява да съчетава широки, дълги, блейзъри в мъжкарски стил с шифонени поли на дипли плюс меки кожени ботиши до коленете.

Въпреки тези смели решения дрехите на г-жа Бекъм създават впечатления, че са предназначени за работещата жена в Англия. Преобладават тъмните цветове - предимно синьо, сиво и бордо, които перфектно ще се съчетаят с мрачното есенно време на Острова. Свежа нотка създава единствено няколкото дълги поли в малинов цвят, които отново бяха комбинирани с широки и дълги (изглеждащи изключително топли и удобни) пуловери с големи поло яки. Въпреки това всички дрехи на бившата вокалистка на Спайските лъха на строгост и практицизъм. Изключение не правят широките панталони и дългите до долу цветни рокли.

Вижте повече в нашата ГАЛЕРИЯ!!!


Впечатление правят и съчетанията с дълги почти до раменете кожени ръкавици. Вероятно за тях г-жа Бекъм се е вдъхновила от новото си имение на село, тъй като те биха й подхождали перфектно, като господарка на провинциален чифлик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !