Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Отнеха децата на Лиса Мари Пресли

отпечатай новината

19.02.2017 11:08 | Видян 4238 пъти

Отнеха децата на Лиса Мари Пресли

Социалните служби отнеха двете 8-годишни близначки от техните родители – Лиса Мари Пресли и бившия й мъж Майкъл Локууд.
В момента Финли и Харпър са под грижите на Министерството на децата и семейството в Калифорния и чак след месец ще се определи тяхното бъдеще. Причина за крайните мерки са неприлични снимки и видеоклипове на малките момичета, които Лиса Мари открила на компютъра на баща им. Тя веднага е сигнализирала съответните служби и е подала молба за развод.
Изпълнителката и актриса подкрепила шокиращите си твърдения с куп материали, които са приложени към съдебните документи по развода. Освен това компютърът на Майкъл Локууд е бил взет от дома на съпрузите в Бевърли Хилс и експертите все още анализират материалите. “Бях потресена и направо ми прилоша”, написала в бракоразводните документи дъщерята на Елвис.

От своя страна Лиса Мари има проблеми с алкохола, наркотиците и болкоуспокояващите. Тя дори се лекува в клиника, докато бащата на момичетата поиска пълно попечителство над тях. В момента се води разследване срещу двамата родители и ще бъде установено не само дали има истина в обвиненията на майката, но и дали тя е способна да се грижи за децата си.
Единствената дъщеря на Краля на рока няма късмет с мъжете в живота си. Едва на 20 години тя се омъжва за Дани Киоу, от когото имва две големи деца – дъщеря Рейли и син Бенджамин. Следват бракове с актьора Никълъс Кейдж и с Краля на попа Майкъл Джексън, които не изтрайват дълго. От тях Лиса Мари няма деца.

missbloom

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !