Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вельов таен любовник на Малина

отпечатай новината

27.02.2017 13:52 | Видян 2246 пъти

Вельов таен любовник на Малина

Горещи страсти в продължение на 2 години кипели между Калин Вельов и чалга фурията Малина. Аферата между Калин и Малина започнала на лятното турне на „Планета Пайнер“ през 2009 г. Изпълнителката с плодов псевдоним поканила талантливия перкусионист да е част от програмата й на сцената. Така покрай тумба-лумба и чака-рака пламнала искрата помежду им. В продължение на два месеца Малина излизала на сцената скромно облечена, за да кърши снага, а зад нея гол до кръста, показващ аполоновско тяло, Вельов думкал с всички сила на тъпана и създавал ритъма на половинката си, пише Таблоид.

Турнето станало чуден повод Калин и Малина да се отдадат на изкушението, тъй като всяка вечер двойката се прибирала в хотела си, но не в отделните си самостоятелни стаи, а в обща, за да се отдаде на бурен секс до зори. Спойката им била повече от отлична най-вече заради факта, че и двамата са любители на спорта и кръшните танци, което ги направило и перфектен тандем в леглото. Малина споделяла под сурдинка, че секс маратонът с Вельов често продължавал по 3-4 часа, барабанистът нямал насита и след всеки край бил готов за ново начало.

Дивите им изпълнения в леглото обаче не останали без последствия. От габровски хотел се оплакали, че след паметната нощ Малина оставила стаята със счупена подматрачна рамка на спалнята. Певицата обаче веднага се оправдала, че така била заварила кревата и дори спала много неудобно, като отказала да плати каквито и да е щети. Благодарение на работните ангажименти дълго време Вельов и певицата успявали да прикриват секс аферата си зад паравана на професионалните връзки и приятелството. За мнозина обаче не останала тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !