Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Тиха война между Йорданка Христова и Люси

отпечатай новината

07.03.2017 16:21 | Видян 1722 пъти

Тиха война между Йорданка Христова и Люси

Със сигурност „Като две капки вода“ е позитивно предаване, но един сюжет, подходящ за сапунен сериал, прозира в шоуто този сезон. Главните героини в него са новият член на журито Йорданка Христова и участничката в надпреварата – Люси Дяковска. Любителите на пикантните истории вече шушукат, че в предаването се води тиха война, дочу хотарена. В друго реалити шоу – ВИП Брадър, зрителите станаха свидетели на една голяма женска любов – тази на Люси Дяковска и половинката й Камелия.

Люси инвестира бая пари и стартира бизнес, с който Камелия да се заеме, за да не скучае. Всичко изглеждаше безоблачно, докато на едно парти през май 2014-а фотограф на LoveStyle щракна русокоската в компанията на дъщерята на Йорданка Христова – Ивана. След това стана ясно, че двете имат връзка.

Дяковска доста трудно преживя измяната, но не се знае дали днес е простила на Камелия и дъщерята на Йорданка. Люси се държи доста топло с члена на журито в „Капките“, а голямата звезда пък й дава високи оценки. Но в бъдеще време не се знае дали в даден момент няма да прехвърчат и искри между тях. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !