Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Таня на Руши вози бебето в количка за 1000 лв

отпечатай новината

13.03.2017 12:08 | Видян 2042 пъти

Таня на Руши вози бебето в количка за 1000 лв

Топ манекенката Таня Илиева си връща добрата форма. Красавицата, която неотдавна роди за първи път, показа страхотна визия. Папараци успяха да спипат манекенката, докато разхожда бебето в градинката край бившия японски хотел. Студените температури не я отказаха и тя успя да се наслади на слънчевия ден с малчугана.

Световноизвестната манекенка, която покоряваше целия свят пак си върна добрата форма. Таня изглежда невероятно стилна. Любопитно е да се отбележи, че количката, в която спи отрочето на Таня и Руши, далеч не е скъпарска. Всъщност, двойката преценила, че е по-добре да не харчат прекалено за подобни аксесоари.

Докато повечето милионерски булки купуват колички по 2-3 бона, Таня и Руши се спряха на по-евтин вариант. Те заделиха между 600 и 900 лв за кош, така че най-богатото бебе в България да не свиква с лукса прекалено отрано.

Внукът на Лора Видинлиева не е бил планиран, а случаен плод на любовта между двамата, пише хотарена. Двойката отдавна си говорела за наследник, но досега не бързали с бебето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !