Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Новият хит на Криско е краден

отпечатай новината

14.03.2017 09:45 | Видян 1122 пъти

Новият хит на Криско е краден

Новата песен на Криско Лош или Добър се оказа добре взаимствана и дори подобрена версия на Кавали, чийто изпълнител е сръбският певец Rasta.

Парчето Kavali е направено през 2015-а година. Само в YouTube песента е събрала над 42 милиона гледания. Очевидно родният изпълнител Кристиян Талев – Криско залага на успешни и вече работещи в други страни формули за създаване на истински хит, като може би трябва да му се признае, че е един от малкото музикални експериментатори, които са се занимавали с рап, които не се влияят основно от американския пазар, но и гледат какво правят и близките до нашите географски ширини съседи.

Лош или Добър не е копи-пейст от – до, а пречупена през призмата на Кристиян. Единствената част, която безспорно е взаимствана почти на 100 % от Кавали е припевът, който е изпят почти по същия начин.

Дали парчето на българина ще повтори успеха на Rasta можем само да наблюдаваме, макар че Криско се похвали, че за първите 24 часа, след пускането на парчето и клипа му, събра половин милион гледания, а сега, на петия ден, е на 1 270 700, пише хотарена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !