Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кейти Пери с пикантно лесбо признание

отпечатай новината

20.03.2017 15:54 | Видян 1427 пъти

Кейти Пери с пикантно лесбо признание

Певицата Кейти Пери за пръв път направи доста интересни признания за своята сексуалност. Това стана докато приемаше награда за национално равенство на гала вечер на Кампанията за човешки права в Лос Анджелис, съобщават светските издания, пише Блиц.

„Аз съм просто певец-текстописец, честно. Казвам своите истини и рисувам своите фантазии в тези няколкоминутни поп песни. Например: „Целунах момиче и ми хареса“, каза тя по повод хита си от 2008 година, с който проби на световната сцена – „Целунах момиче“ (“I kissed a girl”).

„Ако си говорим истината... направих много повече от това“, добави тя. „Знаех, че съм любопитна и дори тогава знаех, че сексуалността не е нещо черно или бяло като тази рокля“, заяви американката по време на церемонията.

„Но през 2008 година, когато излезе песента, знаех, че е станала повод за разговор, че голяма част от света е достатъчно любопитна, за да я запее“, добави тя. 32-годишната звезда, която е отраснала в семейство на пастори, проговори и за религиозното си възпитание: „Когато растях, хомосексуалността беше синоним на „отвращение“ и „ад“. С молитви прогоних гейското в мен в религиозните лагери“, сподели тя.

По-късно, обаче, срещнала различни хора, които я накарали да подложи на съмнение нещата, на които е била учена: „Тези хора не приличаха на това, от което ме учеха да се страхувам. Те бяха по-свободни, силни, нежни и отворени от всички, които съм срещала.

Заставам тук като истинско доказателство за това, че без значение откъде идвате, всичко се свежда до това къде отивате – че истинската промяна, истинската еволюция и тази истинска промяна на възприятията може да се случи, ако отворим умовете си и направим сърцата си по-нежни“.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !