Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария паркира като мутра

отпечатай новината

31.03.2017 11:17 | Видян 2747 пъти

Мария паркира като мутра

Фолкпевицата Мария попадна във водовъртежа на медийните публикации. Проблемите в личния ѝ живот не я извиняват да създава проблеми като шофьор. Тя е приела, че правилата за нея не важат. Дали е от хубавата кола, дали е от самосъзнание, но и тя попадна сред наглеците, които заслужават публично внимание, пише Dnes.bg.

Тя бе щракната от активисти на страницата Заедно срещу крайно наглите шофьори в столичния квартал Лозенец. Най-безпардонно тя е паркирала белия си мерцедес на тротоара, не ѝ достига съвсем малко да влезе в сградата. Не е ясно дали не е помолила пазача на сградата да остави колата си във фоайето.

„Човекът ни тогава не е имал стикер, но не се сдържах. На въпроса защо е спряла е отговорила – „Ако на някой не му харесва как съм спряла да ми се обади“. Ето това имат предвид хората, когато казват, че чалгата не е просто музика. Тя е диагноза. Тежък тумор. Ще го изрежем, няма как, длъжни сме!“, пишат под снимките от страницата срещу шофьорите нарушители.

„И не, Мара, никой не завижда за хубавата кола, на която имаш късмета да се возиш. Не това е причината да грейнеш тук, както първосигнално решавате всички лоботомирани орки. Колата е чудесна, но нямаш и най-малка заслуга за нейното очарование! Жалко, че не може да компенсира дефицита на човещина и крещящата селяндурщина. Споделяйте, дано стигне до адресанта си!“, призовават още във Facebook.

Естествено, коментарите не са никак в полза на изпълнителката, има и нелицеприятни квалификации. Жена дори си спомня, че заедно изкарвали книжки в Стара Загора и директно обвинява, че певицата не е изкарала тапията със знания и умения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !