ИЗБРАН БЕ ПРОЕКТЪТ, С КОЙТО БЪЛГАРИЯ...

България ще участва за първи път след прекъсване от 15...

Първият общински детски музей...

От началото на тази година близо 4000 деца са посетили...

Звезди откриха бутик за милиони

отпечатай новината

13.04.2017 10:01 | Видян 1674 пъти

Звезди откриха бутик за милиони

Създателят на висшата мода при мъжете в България Магдален Димитров откри най-скъпия бутик в България и вероятно на Балканите. С бюджет над един милион и вложени архитектурни и интериорни усилия на дизайнера Клаудио Пирони, бутикът бе открит в Парадайз център. От модната централа приеха откриването да бъде посветено на Венеция, като пред магазина "плуваха" силуетите на достолепни клиенти и приятели на марката Десизо Монни- Милано.

От Ню Йорк пристигна Мариан Кюрпанов - лицето на компанията. Водещ и Пи Ар на събитието бе лорд Евгени Минчев, който подели една сцена с Орлин Павлов. Desizo Monni представи колекция Пролет/Лято 2017, вдъхновена от Мароко - страна на цвят и култура, които омагьосват с известна доза носталгия и романтизъм.

В колекцията класическият шик среща волния, неопитомен дух на пустинния пясък. Отличителната архитектура, занаятчийското майсторство и енергията на пустинята определят основните мотиви на облеклата. Общият знаменател е високото качество на материите и безупречната кройка. Шумно кипящият живот с аромат на Ориент и привидно заспалата пустиня. С усещане за безкрайност се срещат в линията принт на марката Desizo Monni.

Тя дава възможност на мъжа, свикнал да се облича добре, да се чувства уникален и в крак с последните модни тенденции. От този сезон серията се разраства като в нея се включват обувки, колани и специално изтъкани за марката вратовръзки.

Сака, панталони и обувки, украсени с елементи, взаимствани от марокански килими и масивни врати на кралски дворци в типичните цветове - синьо, златно и бяло. Лятото ще актуализира визията на джентълмена авантюрист, който не се бои да опитоми лятната скука. В ризите и блузите с поло-яка се преплитат красиви мозайки и плочки, разрушени от времето с екзотични пустинни цветя и животни.

Бомбери и ризи, разказващи истории от миналото с принт на автентични марокански марки. Сред гостите на грандиозното откриване бяха видяни барон и баронеса Кирил Гендович, адвокат Айля Хасан, адвокат Стоян Стойков, проф. Любомир Стойков, депутати, кметове на общини и клиенти на марката.автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !