Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звезди откриха бутик за милиони

отпечатай новината

13.04.2017 10:01 | Видян 1766 пъти

Звезди откриха бутик за милиони

Създателят на висшата мода при мъжете в България Магдален Димитров откри най-скъпия бутик в България и вероятно на Балканите. С бюджет над един милион и вложени архитектурни и интериорни усилия на дизайнера Клаудио Пирони, бутикът бе открит в Парадайз център. От модната централа приеха откриването да бъде посветено на Венеция, като пред магазина "плуваха" силуетите на достолепни клиенти и приятели на марката Десизо Монни- Милано.

От Ню Йорк пристигна Мариан Кюрпанов - лицето на компанията. Водещ и Пи Ар на събитието бе лорд Евгени Минчев, който подели една сцена с Орлин Павлов. Desizo Monni представи колекция Пролет/Лято 2017, вдъхновена от Мароко - страна на цвят и култура, които омагьосват с известна доза носталгия и романтизъм.

В колекцията класическият шик среща волния, неопитомен дух на пустинния пясък. Отличителната архитектура, занаятчийското майсторство и енергията на пустинята определят основните мотиви на облеклата. Общият знаменател е високото качество на материите и безупречната кройка. Шумно кипящият живот с аромат на Ориент и привидно заспалата пустиня. С усещане за безкрайност се срещат в линията принт на марката Desizo Monni.

Тя дава възможност на мъжа, свикнал да се облича добре, да се чувства уникален и в крак с последните модни тенденции. От този сезон серията се разраства като в нея се включват обувки, колани и специално изтъкани за марката вратовръзки.

Сака, панталони и обувки, украсени с елементи, взаимствани от марокански килими и масивни врати на кралски дворци в типичните цветове - синьо, златно и бяло. Лятото ще актуализира визията на джентълмена авантюрист, който не се бои да опитоми лятната скука. В ризите и блузите с поло-яка се преплитат красиви мозайки и плочки, разрушени от времето с екзотични пустинни цветя и животни.

Бомбери и ризи, разказващи истории от миналото с принт на автентични марокански марки. Сред гостите на грандиозното откриване бяха видяни барон и баронеса Кирил Гендович, адвокат Айля Хасан, адвокат Стоян Стойков, проф. Любомир Стойков, депутати, кметове на общини и клиенти на марката.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !