Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Бриджит Троньо-Макрон - Барби в менопауза

отпечатай новината

18.04.2017 16:43 | Видян 2606 пъти

Бриджит Троньо-Макрон - Барби в менопауза

На 13 април Бриджит Троньо-Макрон навърши 64. Елегантна французойка, бивша учителка по литература в предпенсионна възраст с три деца и шест внуци. Възможно е на 7 май, в качеството си на съпруга на 39-годишния бивш министър на икономиката и настоящ кандидат-президент Еманюел Макрон да се окаже бъдещата президентша на Франция.

Разликата помежду им е 25 години и те са най-обсъжданата двойка във Франция сега. Медиите шеговито наричат Бриджит „Барби в менопауза“ и я провъзгласяват за модна икона. Французите се възхищават на красивата й любовна история с Еманюел, която продължава повече от 20 години от времето, когато той е бил неин ученик.

Бриджит Троньо е най-малката от шест деца. Ражда се на 13 април 1953 г. в Амиен. Баща й е директор на фабрика за шоколад, майка й управлява няколкото фамилни магазина, където се продават най-вкусните макарони в областта. Родителите й нямат много време за нея и в шумотевицата сред многото си братя и сестри тя чувства нещо средно между самота и желание да избяга. Светът, в който й е уютно, е този на книгите. Любимият й писател е Мопасан. Пак от желание да избяга или от самота тя се жени на 20 години за Андре Луи-Озиер, банкер. В началото на 80-те вече е майка на три деца.

Има син – Себастиан, сега инженер, и две дъщери – Лоранс и Тифен, кардиолог и адвокат. Преподава в частния католически лицей „Провиданс“ (от френски – „провидение“), основан от йезуити. Там учи и дъщеря й Лоранс, която първа й споменава за съученика си Еманюел. Бил „луд“ – знаел „всичко за всичко“. За него говорят и колегите й.

Заинтригувана от малкия гений, госпожа Озиер, както е фамилията й тогава, му предлага да посещава театралния й клуб. На първата им среща Еманюел се качва на сцената и изпълнява монолог от пиесата „Жак и неговия господар“ на Милан Кундера. Бриджит е очарована.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !