Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звездите на Великден

отпечатай новината

21.04.2017 17:46 | Видян 2100 пъти

Звездите на Великден

Звездната хроника в Instagram става особено наситена по време на празници. Докато едни се наслаждават на тридневен музикален фестивал под жаркото слънце на Калифорния, други се радват на семейни моменти в компанията на близките си за Великден.

На лов за звездни снимки – това е любимото ни занимание в такива моменти. И решихме – една от най-стилните великденски снимки е тази на Виктория Бекъм в син бански костюм. Вместо филтър, дизайнерката избра истинска маска, която бе поставила пред лицето си.

Модели като Каролина Куркова, Жизел Бюндхен, Лили Олдридж и Адриана Лима изкараха празниците с децата си, като не пропуснаха и великденските традиции и забавления. Най-милата великденска роля беше тази на младата майка Кандис Суейнпоул: моделът публикува серия от забавни черно-бели снимки на сина си в шапчица със заешки ушички.

Но най-голяма носталгия предизвикаха празничните снимки на Ким Кардашиян, на които тя е със съпруга си Кание и двете им деца, видя ELLE.bg. Освен нея към празничната серия се включиха и Клое и Кортни с баща си Робърт.

Вижте и останалите снимки в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !