Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Катя от Ритон заряза Здравко

отпечатай новината

24.04.2017 12:06 | Видян 2183 пъти

Катя от Ритон заряза Здравко

Катя от Ритон напусна спалнята на мъжа си Здравко и се изнесе във... фитнес залата. Ежедневни тренировки й помагат да поддържа топ формата си преди юбилейния концерт в НДК 40 години музика и любов.

Певицата не работи с личен треньор, а крои собствен режим на натоварване в спортната зала, която си е оборудвала у дома.

"Започвам с 15-минутно кардио, после работя с гладиатор и гирички, след което пак се връщам на кростренажора. Чувствам се много добре. Здравко идва, поглежда ме, казва: "Абе, трябва и аз да започна!". После се врътва и си заминава ", споделя Катя.

Откакто тренира усилено, се е изнесла от семейното ложе. Ритонката прекарва голяма част от времето си в домашния фитнес и е зарязала Здравко сам да се оправя с ежедневните задачи, дори и с домакинството.  

Нежната половинка от "Ритон" много внимава с храненето, консумира разделно, без тесто. "Без тестени изкушения мога, но без сладко не. Здравко няма такива проблеми. При него си е до ген. Влиза във форма една седмица преди концерт", казва още Катя пред Монитор. Концертът на "Ритон" е на 18 октомври. На грандионото шоу в Зала 1 на НДК дуетът ще бъде подкрепен от своя бенд и солидна армия балет. Най-сплотеното семейство в бг попа ще зарадва феновете и с чисто нов албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !