Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Опра изненада фен пред дома му

отпечатай новината

24.04.2017 16:20 | Видян 2079 пъти

Опра изненада фен пред дома му

Тв водещата Опра Уинфри се отби в къщата на свой фен по време на снимките към новия й филм „Безсмъртната Хенриета Лакс”. Причината – домът на въпросния почитател бил обитаван в миналото от героинята на звездата и нейното семейство.

„Беше прекрасна неделна сутрин и тъкмо бяхме пристигнали в Балтимор, където заснехме голяма част от сцените. Реших да се отбия до къщата на семейство Лакс и ей така – да потропам на вратата. Отвори ми мъж, който възкликна едновременно радостно и озадачено: „Опра!?” Помолих го да разгледам дома. Той не знаеше, че там е живяла преди Хенриета Лакс”, разкри по време на среща с фенове Уинфри.

В предстоящата лента тя ще изиграе Дебора Лакс, дъщеря на жената, благодарение на която се правят едни от най-важните открития в медицината. Сюжетът на филма проследява историята на 30-годишната бедна фермерка от Балтимор – Хенриета. Тя има цервикален рак, а тогавашен лекар в болница „Джон Хопкинс” взима проби от нея без да я уведоми.

Започва нова ера в медицинските изследвания. Клетките, взети без знанието на Хенриета, стават жизнено важни за развитието на ваксината против детски паралич, клонирането на клетки, инвитро оплождането и т.н.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !