Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сарелска с 15 бона заплата

отпечатай новината

25.04.2017 14:18 | Видян 2520 пъти

Сарелска с 15 бона заплата

Придобилата мрачна популярност шефка в Нова телевизия Дарина Сарелска буквално е позлатила приятеслкия си кръг от новинарския екип в частната медия, раздавайки им заплати, надвишаващи даже депутатските възнаграждения. Това обяснява и защо нито един колега на опълчилия се срещу цензурата и срамните обвързаности на телевизията с политическия елит Васил Иванов не защити колегата си, който изнесе смайващи данни за корупция.

Ако се съди по фишовете им за заплати, най-големите професионалистив Нова са женското трио Ани цолова, Генка Шикерова и Ани Салич, които всеки месец прибират по над 8000 лева. Същата заплата прибира и Виктор Николаев, който все пак запази достойнство и не охрачи доскорошния си коелга Васил Иванов, пише Таблоид. Малко по-зле оценени са Лора Крумова и Галя Щърбева. двете получават по 7000 лева месечно.

Дарина Сарелска пристига като началник в Нова тв преди 2 години и започва на стартова заплата от 10 000 лева. През миналата година обаче парите са ѝ вдигнати с 50%, тъй като с есправя добре с овладяването на свободната мисъл на журналистите. Към днешна дата шефката на Нова прибира около 15 000 лева, свидетелстват служители в частната медия.

"Сарелска владее пропагандата и цензурата до съвършенство и затова не впрвам да бъде изгонена", признава оператор от Нова, който е на страната на Васил Иванов, както десетки други от екипа на телевизията, но предпочита да си пази хляба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !