Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жена ми се казва Борис 100 пъти на сцена за 1 година

отпечатай новината

29.04.2017 09:05 | Видян 1926 пъти

Жена ми се казва Борис 100 пъти на сцена за 1 година

Абсолютен рекорд само за една година направи хитовата постановка Жена ми се казва Борис на театър Константин Величков Пазарджик,  разпространявана от частен театър Мелпомена.

Препълнени зали, опашки за билети, нетърпелива публика още от премиерата на спектакъла през март 2016 г. съпътстват Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков - Шайбата , Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева. Жена ми се казва Борис е най-играната постановка у нас – 100 пъти на сцена за една година. Юбилейното представление е на 30 април 2017 г. в столичния театър Сълза и смях.

Пиесата, зад чийто успех стои продуцентът Светлин Стоилов, е обиколила цяла България. Интересът към комедията не стихва, заради което вече има градове, в които тя се играе по няколко пъти, а в София, Пловдив, Варна и Бургас е била по над десет пъти на сцена. Вече се подготвя и европейското турне на спектакъла през 2018 г., разкри Светлин Стоилов, който пък в момента е в САЩ на турне с друга хитова постановка – Емигранти с Асен Блатечки и Калин Врачански.

Пиесата „Жена ми се казва Борис“ е носител на много престижни награди, а заради успеха й френският драматург Рафи Шарт дойде специално до България, за да поздрави екипа. И факт, досега към постановка не е имало такъв нестихващ интерес и толкова често присъствие на сцените из цялата страна. Формулата на успеха на „Жена ми се казва Борис“ се дължи на професионално събрания екип, отличната драматургия, а също и достатъчното репетиционно време, което е позволило на актьорския състав да изглади до съвършенство играта си.

В репертоара на частен театър „Мелпомена“ са още пиесите „Варажалец“, „Етажна гроздова” и „Когато котката я няма“, станали любими на хиляди зрители в цяла България. 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !