30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Защо Ридли Скот вярва в извънземни

отпечатай новината

02.05.2017 15:19 | Видян 1034 пъти

Защо Ридли Скот вярва в извънземни

Човекът, който представи на света „Пришълецът“, със сигурност е имал доста повод за размисли по темата има ли извънземен живот и какъв е той. Режисьорът Ридли Скот съвсем скоро ще ни зарадва с нов филм по темата - „Пришълецът: Завет“. И в тази връзка разкри в интервю какво в крайна сметка мисли за извънземния живот, чудовищата и заплахата за Земята.

„Вярвам, че има по-висши от нас същества. Сигурен съм, че съществува живот извън нашата планета. Преди време говорих с експерт от НАСА и той ми каза: „Вглеждал ли си се в небето през нощта? Безумно е да се мисли, че няма нищо и никой друг освен нас.

Това е смешно.“ И аз съм съгласен с него. Сега, след направени проучвания, учените дадоха и конкретни цифри – според тях има между 100 и 200 обекта във Вселената, които биха могли да са на същото еволюционно ниво като нас в момента. Така че, когато видите нещо голямо в небето, бягайте далече“, заяви в интервю Ридли Скот.

А знаете ли, че с помощта на все по-развиващата се технология астрономите сега са изчислили, че има между 100 и 200 милиарда галактики във Вселената? Как да вярваме, че сме сами?

Източник: eva.bg

Снимка; getty images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !