Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Рики Мартин е любовникът на Джани Версаче

отпечатай новината

11.05.2017 13:07 | Видян 3038 пъти

Рики Мартин е любовникът на Джани Версаче

Рики Мартин влиза в ролята на любимия на модния гуру Джани Версаче - Антонио Д'Амико. Певецът си партнира в венецуелския актьор Едгар Рамирез, който пък ще се превъплъти в образа на дизайнера.

Снимките на втория сезон на мини поредицата American Crime Story вече започнаха, като една от първите дестинации, където се проведоха те, бяха в Саут Бийч, Маями. Присъстващите на плажа станаха свидетели на романтичната разходка, която екранният дизайнер и половинката му заснеха.

 Те се прегръщат и целуват, и не крият силните чувства помежду си по начина, по който приживе го правеха реалната двойка. Те имат здрава 15-годишна връзка, която приключва с убийството на Версаче.

В първия сезон на American Crime Story зрителите проследиха историята и делото за убийство, което се водеше срещу О Джей Симпсън. В "Процеса на века", както беше известно то и което раздели Америка на две, се проследиха всички детайли, които останаха скрити покрай зверското убийство на жената и любовника на американския футболист.

Новите епизоди от поредицата пък ще представят живота на един от дизайнерите-емблеми в модната индустрия, който беше застрелян пред дома си от серийния убиец Андрю Кунанан. Той застреля Джани Версаче на 15 юли 1997 г., пред дома му в Маями, след 4-месечно преследване. Малко след това убиецът сам отнема живота си.

Смъртта на Версаче е голяма загуба не само за модния свят. На погребението му, което се състоя в Милано, пристигат принцеса Даяна, Елтън Джон, Наоми Кембъл, Стинг, дизайнерите Карл Лагерфелд и Джорджо Армани.

Източник и снимка: elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !