Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Кристиан Костов е първият финалист на Евровизия

отпечатай новината

12.05.2017 10:12 | Видян 1867 пъти

Кристиан Костов е първият финалист на Евровизия

Аз вярвам, че България може да успее тази година, каза певецът

Кристиан Костов просълзи тийнейджърките в Kyiev International Expo Center, спечели респекта на журито  и бе първият участник със сигурно място на финала на „Евровизия“, който БНТ ще излъчи от 22 ч утре вечер. Въпреки опитите да бъде дискриминиран със скалъпен компромат за престоя му в детски лагер в Крим когато е бил едва 14-годишен, Костов показа силна воля и професионализъм. Звучащата почти като любовна етно мантра Beautiful Mess той изпълни под номер 15 за вечерта,  абсолютно сам на сцената и въпреки това изпълващ я изцяло с харизма и първичен живец във вокалите.

"Нямам думи. Не знам какво да кажа. Много се гордея. Искам да благодаря на всички българи от чужбина, които гласуваха за нас. Аз вярвам, че България може да успее тази година. Остана ни съвсем мъничко. Много съм горд, че имам възможност да представя България на най-голямата сцена в Европа", заяви Кристиан  в интервю за БНТ. Той добави,  че сред най-сериозните му конкуренти са представителите на Холандия и Дания.

От общо 11-те ни участия на „Евровизия“ България се класира едва за трети път на финал. Миналата пролет Поли Генова стигна до четвърто място в Стокхол, а през 2013-та на Елица и Стунджи им тръгна по „Вода“ към шестото място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !