Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ути черпи с наденички за рожден ден

отпечатай новината

15.05.2017 10:34 | Видян 1542 пъти

Ути черпи с наденички за рожден ден

Водещият Ути Бъчваров събра стотици гости и фенове във Военната академия „Г.С. Раковски“, за да почерпи по случай 20-годишнината си в ефир. Събитието започна в 11 ч., а любители на кулинарните изкушения ще се събират край беседката на Фердинанд до 19 ч. Менюто включва кюфтета, наденички и лютеница, приготвени на най-големите барбекю, тиган и казан в България.

Самият Ути почти не се отделяше от тях, освен когато приемаше с усмивка множеството подаръци и цветя, които му поднасяха периодично. „Аз мога да организирам партита, но без приятели няма да са същите, пише monitor.bg.

Животът е вкусен и това не зависи от никой друг, освен от нас.“, сподели развълнуван 47-годишният актьор с афинитет към добрата кухня. Сред гостите бяха съквартирантите му от „ВИП брадър“ актрисата Надя Иванова, кака Лили и водещата Ирина Тенчева, която бе придружена от небезизвестната си половинка - продуцентът Иван Христов.

Кулинари от конкурентни предавания също не пропуснаха да го поздравят. Шеф Ангелов и шеф Манчев се наслаждаваха на хитове като Hit The Road Jack, редом до певците Богдан Томов и Преслава Пейчева.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !