Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Брад Пит: Няма да се самоубивам!

отпечатай новината

17.05.2017 13:58 | Видян 1636 пъти

Брад Пит: Няма да се самоубивам!

Дни след разтърсващото си интервю за сп. GQ, Брад Пит заяви, че е по-силен от всякога и няма намерение да слага край на живота си. “Нямам намерение да се самоубивам или нещо такова. Не съм толкова зле”, категоричен е актьорът пред журналист на Associated Press.

Холивудската звезда призна, че за провала на брака му с Анджелина Джоли е виновен той. “Наистина започнах много да пия. Този навик постепенно се превърна в истински проблем. Щастлив съм, че преди половин година се взех в ръце“, заяви Брад пред GQ. А това признание (както и страхотната му фотосесия за изданието!) доведе до възобновяване на добрите му отношения с бившата му съпруга.

Днес той е категоричен, че вече е намерил смисъл да продължи живота си. “Все още има твърде много красота в света и много любов. Има много любов за даване, така че всичко е наред. Такъв е животът. Засега гледам да държа кораба на вода и да измисля как най-добре за всички ни ще станат промените, свързани със семейството ни. Защото децата са всичко. Те са животът ти, те са основният фокус, както и би трябвало да бъде”, казва още Пит.

“Нямам никакви тайни. Не смятам, че има какво да крия. Всички сме хора, а човешкото състояние винаги предизвиква особен интерес. Ако не говорим за своите преживявания, няма да се почувстваме по-добре”, споделя още актьорът.
 
Снимки: GQ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !