Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Алисия: Край с мъжете

отпечатай новината

29.05.2017 12:14 | Видян 2144 пъти

Алисия: Край с мъжете

Изпълнителката взела решението, след като с години пропускала звездните си мигове в името на любовта и желанието да бъде все отдайна майка на сина си от футболиста Валери Божинов.

„В началото съм пренебрегвала кариерата си. Преди да родя бях съвсем нова изпълнителка, беше ми по-трудно, после, когато застанах по-стабилно на сцената, забременях и се  оттеглих”, споделя Алисия. До преди да се раздели с бащата на сина си, певицата дълго  отлагала убедителното си завръщане на музикалната сцена, пише blife.bg.

По онова време се била  отдала на грижите за детето си, а и заради работата на Валери Божинов-старши, трябвало да пътува много. „И правех по-малко проекти, по-малко участия имах. След това бях пак в една връзка, в която също ми се налагаше много да пътувам и също ощетявах доста кариерата си”, признава Алисия, визирайки любовта си с Ники Михайлов.

От 2 години насам звездата е в пълна бойна готовност и умело брани позициите си в бранша, представяйки хит след хит.  Откровено споделя, че се чувства стабилно стъпила на сцената, защото  отделя много повече време за работата си. „Личният ми жив от е на зададен план. Просто реших да си дам това нещо на себе си. Да си взема своето”, осича тя.

Откакто се раздели с Ники Михайлов, с когото връзката им бе публична, Алисия е решила, че вече няма да говори за любовите си. Все пак подчертава, че се чувства щастлива и в личен план: „Това, което е трябвало да направя – най-важното в жив ота, съм го направила. Станала съм майка.  Оттам нататък имам прекрасна кариера, доволна съм”.

След края на връзката си с Бирмата, Алисия преценила, че подобен тип бурни любови я дърпат назад. Вместо да мисли за песни, хабяла излишни емоции и нерви. „ Отчитам го като грешка, ще си гледам само кариерата, и без това конкуренцията в сектора е голяма”, казва изпълнителката, която вече е на 35 години, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !