Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лукан Луканов: Курорт за €15 млн. и вила Бойко на Тасос

отпечатай новината

30.05.2017 16:41 | Видян 9782 пъти

Лукан Луканов: Курорт за €15 млн. и вила Бойко на Тасос

Най-луксозният хотел на остров Тасос (за кратко време окупиран от България през Втората световна война и където днес ходят на море и работят толкова много българи, че почти навсякъде има менюта на нашия език по ресторантите - б.р.), който посреща гости от 15 юли миналата година, отново се готви да открие сезона, пише сайтът nbox.
Хотелът бе построен от българския предприемач Лукан Луканов и фирмата Тасос Гранд Резорт.

"15 милиона евро е официалната инвестиция направена в мегастроителството от бившия вицепрезидент на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Самото строителството пък е продължило 8 години, а поне още 5 милиона евро са дадени под масата, шушукат местни жители", добавя сайтът nbox.
 
5-звездният хотелски комплекс се намира в зелената зона на Свети Йоан Лука. До днес местните жители разказват, как през 2016 година за купона се очаквало да пристигне лично българският премиер Бойко Борисов. Собственикът Луканов не спирал да се хвали с близките си отношения с Борисов, като дори построил 2 вили, едната за себе си, а другата за ВИП гости, като приятеля си Бойко.
 
Мъдро или не, Борисов не отива на откриването на хотела през 2016 година. Като негов представител на купона по старта на мегакомплекса на остров Тасос обаче

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !