Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Рачков потвърди раздялата си с Мария

отпечатай новината

01.06.2017 14:59 | Видян 3091 пъти

Рачков потвърди раздялата си с Мария

Водещият на забавното предаване Като две капки вода Димитър Рачков за пореден път потвърди слуховете, че е разделен с Мария Игнатова. Колкото и да се стремят да отричат, че двамата вече не са двойка, на всички им е ясно каква е истината.

На афтър партито на имитаторското шоу в клуб „Библиотеката” комикът купонясваше без нея. За разлика от Митко, останалите участници в шоуто бяха довели половинките си. Както е известно, единственият ангажимент на Игнатова в момента е в „Господари на ефира”. Предаването обаче се излъчва на запис и едва ли работата е била пречка на известната с купонджийския си нрав блондинка да се появи на партито, което стартирало в полунощ, писа Уикенд. Актьорът се забавлявал цяла нощ в компанията на неговия ко водещ Васил Василев-Зуек и съпругата му Ани. Артистичното семейство оставило 3-годишния си син Стефан на грижите на детегледачка, а никой от присъстващите не смеел да попита Рачков къде е Мария.

Макар че за никого вече не е тайна, че от месеци Мария и Митко не са се появявали заедно на публично място и вече не делят една постеля,  незнайно защо те продължават да баламосват зрителите, че са двойка.

В края на април папараците на Николета Лозанова заснеха как блондинката се прибира с пълни торби с покупки вкъщи, но не в дома на актьора в затворен комплекс в Панчарево, а в къща в подножието на Витоша.

Според запознати, инициатор на раздялата още от миналата година била Игнатова, която не можела да издържи на лошото настроение на Рачков,  ревността му и постоянните скандали между двамата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !