Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Маги и Наталия отново приятели

отпечатай новината

06.06.2017 10:30 | Видян 1861 пъти

Маги и Наталия отново приятели

След 5 години лед и омраза между някогашните първи телевизионни дружки Наталия Симеонова и Магърдич Халваджиян враждата най-после приключи. Първи стъпки към сдобряването направил арменският продуцент, който въпреки лютите клетви, че никога повече няма да продума на русокосата плевенчанка, ѝ изпратил есемес за завършването на дъщеря ѝ, писа таблоид. Мекушавата Наталия се разтопила от жеста и върнала съобщението, а още на следващия ден двамата се чули по телефона.

И макар на този етап да не ставало въпрос за среща, по всичко личи, че краят на студената война помежду им е настъпил. Разривът между двамата някогашни другари настъпи през 2012 г., след като братята Маги и Джуди Халваджиян приключиха скандално отношенията си с Би Ти Ви. Дългогодишната им приятелка Наталия обаче не само остана под крилото на медията, но и се намести да върти ново сладникаво предаване.

Обикновено добродушният, добронамерен и винаги позитивенМаги Халваджиян тотално побесня и открито заяви, че намира постъпката на феята на любовта за лично предателство. Съпругът на стилистката Кремена Халваджиян заяви, че определено с приятелството му с Наталия е свършено, след като тя избра да застане от другата страна на барикадата.

Маги Халваджиян сподели още, че извиненията на сладникавата водеща, че останала в Би Ти Ви, защото преди всичко е професионалист, са, меко казано, смехотворни. Не е тайна, че без него Наталия нямаше да я има в публичното пространство. Маги заяви още, че най-грозното в случая е, че рунтавата водеща много добре знаела, че той е щял да се погрижи за нея и предаването ѝ, за да продължи да върши тя, което умее, но в друг ефир.

„Тя е от случаите, в които хората не осъзнават какво са направили. Отношението ми към Наталия винаги е било любовно. Аз я обичам! И това няма да се промени никога. Но с Наталия аз няма да се видя повече никога в живота си и няма да си говоря с нея. И това също няма да се промени! Аз съм такъв. В живота ми досега може би се е случвало три или четири пъти хора, на които съм дал цялото си доверие и с които съм бил изключително близък, да ме предадат. И аз никога повече с тези хора не съм се видял“, изригна тогава нараненият Маги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !