Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Ники Михайлов вече не крие Николета

отпечатай новината

06.06.2017 11:42 | Видян 2861 пъти

Ники Михайлов вече не крие Николета

Николай Михайлов вече не крие любовта си с Николета Лозанова. Вратарят на националния отбор все по-често се появява в компанията на красивата плеймейтка. Преди дни двойката била засечена от папараци на обяд в столичен ресторант и то в компанията на дъщерята на Ни Ло от Валери Божинов - Никол, научи пик.

Облечени небрежно, влюбените почти не се отличавали от останалите гости на заведението. Преди да засити глад Михайлов отпил на малки глътки чаша червено вино, докато разговаря с любимата си. Двамата седяли един до друг и се гледали с обич. По всичко личи, че е взето решение връзката им вече да стане официална, още повече, че на обяда е присъствала и 5-годишната Никол Божинова.

Николета не е пропуснала и откриването на луксозния бар-ресторант, който любимият ѝ отвори наскоро на базата на националите в Бояна. Михайлов спретна грандиозно парти и разтърси квартала на богатите с мощна заря. Кухнята е поверил на своя личен готвач, който винаги пътува с него в чужбина и изготвя менюто му според указанията на бившия лекар на Байерн д-р Мюлер-Волфарт, и на майстор-сладкар. Освен Николета, от откриването на Grande се е тагнала в социалните мрежи и фолк дивата Анелия.  

От известно време Михайлов се е заел да гради ежедневието си за времето, след като окачи бутонките, а поредното му бизнес начинание красноречиво подсказва, че Николай вече гледа сериозно на живота.

"Като по-млад бях по-див, по-щур, имах повече енергия за изразходване, но с годините приоритетите се променят. Сега предпочитам една разходка или пътуване до Париж или Милано, отколкото да ходя на бар или дискотека с приятели", призна наскоро стражът в интервю за списание Спринт.

Михайлов твърди, че жената до него няма да има задължения освен да го подкрепя и да се правят взаимно щастливи. "Никога не съм изисквал жената до мен да готви или пере, аз съм съвременен човек. Винаги съм се отнасял към жените до мен като към принцеси", споделя още футболистът.

Ролята на негова принцеса вече очевидно е получила Николета. Докато Николай е на лагер с националите за квалификацията с Беларус, плеймейтката събира тен в петзвездния хотел Регнум в турския курорт Белек. Не е трудно да се предположи кой я е изпратил там...

С Михайлов пранирали и обща ваканция. Естествено, почивката им ще бъде на поредното екзотично място из някоя от топлите точки на планетата. Припомняме, че за Нова година двойката се покри на Малдивите, а сега избира да емигрира, макар и временно, между 3 не по-малко романтични дестинации.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !