Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

"100 болести, 100 билки" - нова книга на "Милениум"

отпечатай новината

07.06.2017 15:37 | Видян 1798 пъти

Рецепти за справяне с рак и епилепсия ще откриете в „100 болести, 100 билки“

Най-добрите билкови рецепти за лечение на най-често срещаните заболявания ще намерите в новата книга „100 болести, 100 билки“ на д-р Стоян Бахчеванов, която излиза с логото на издателство „Милениум“.

Предписанията, включени в наръчника, са на едни от най-популярните и доказани народни лечители и знахари у нас. Техните чудотворни рецепти са предавани от поколение на поколение и са с гарантиран успех при постоянство и силно желание. Събрани са от д-р Стоян Бахчеванов, който е последовател на знаменития Петър Димков и от три десетилетия препоръчва билкови рецепти на своите пациенти. Практиката му го убеждава, че както е казал народът – за всяка болка си има билка. Той споделя своя опит, за да може всеки да намери най-добрия път за справяне с неразположенията. Авторът предлага решения дори за смятани за нелечими заболявания като рак, епилепсия, множествена склероза.

Посочва природни церове за алергии, безсъние, белодробни, бъбречни и сърдечни заболявания, диабет, кашлица, левкемия, невроза, очни болести. Очертава пътища за надмогване на затлъстяването и алкохолизма. Намира решения при проблеми с простата, разширени вени, високо и ниско кръвно, грип, цистит, шипове, камъни в жлъчката, косопад, хепатит и много други.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !