Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Биляна към Божинов: Не искам в Китай

отпечатай новината

07.06.2017 17:36 | Видян 2872 пъти

Биляна към Божинов: Не искам в Китай

Сексапилната сръбкиня Биляна Дол постави ултиматум на Валери Божинов — да си намери нов отбор. Напористата 40-годишна красавица с много уговорки успя да напусне Белград, за да се впусне в авантюра с Божинов, но сега най-голямото ѝ желание е да се махне от Китай.

Първоначално, тя изобщо не искала да ходи в Азия, но накрая се навила заради любимия си. През последните месеци красавицата изпадала и в депресия постоянно. Тя не била свикнала с източната култура и най-големият ѝ проблем се оказала жестоката влага, жегата и непознаването на езика.

От топлината Биляна обаче постоянно се топяла и дори свалила още няколко килограма. Последното обаче до толкова я дразнело, че започнала да се оплаква пред приятели.

„Тука не се живее — споделила Биляна пред свои приятели. Излезеш ли навън през деня, можеш да умреш”.
В последно време Дол си пуска и крайно провокативни снимки от апартамента ѝ с Божинов.

Дол вече горчиво съжалява за взетото решение да избяга от Сърбия, пише седмичник. Самият футболист също не се радва особено на пребиваването си в Китай. Той започна ударно кариерата си пред тима на Мейджоу Хака, но след това отборът зацикли.

Преди две седмици Божигол заяви, че смята да напусне Китай. Това няма как да се случи толкова бързо, защото той има договор с тима.

Засега не е ясно, дали от клуба ще му позволят трансфер другаде, въпреки че в момента той се опитва да се уреди с европейски отбор. Най-много Божинов тъгува за децата си Валери–младши и Никол, но Биляна е тази, която го притиска да напуснат Китай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !