Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Обама носил един смокинг 8 години

отпечатай новината

09.06.2017 16:21 | Видян 1949 пъти

Обама носил един смокинг 8 години

Мишел Обама заяви, че съпругът ѝ носил един и същ смокинг по време на двата си президентски мандата.

През 8-те години, докато беше президент на САЩ, Барак Обама бил с един и същ смокинг на тържествени събития, предаде ТАСС.

Това разкри на пресконференция в Сан Хосе, Калифорния, съпругата му Мишел Обама.

Тя разказа, че докато фотографи и критици от света на модата фокусирали вниманието си върху носените от нея бижута и аксесоари на тържествени събития, никой не забелязвал, че държавният глава винаги се появявал облечен в един и същ смокинг.

„Какво ли не правехме, но той винаги обличаше един и същ смокинг – довери тя пред The Hollywood reporter. – Хората коментират и заснемат обувките, гривните, колиетата ми, но не споменават и дума, че в разстояние на 8 години Барак Обама носеше един и същ смокинг и едни и същи пантофи. Той всъщност се гордееше с това. Често казваше „Ще съм готов след 10 минути, а на теб ще ти е нужно далеч по-дълго време.“

Пред сп. „People“ Мишел Обама даде също пояснения за известната снимка, на която се вижда, че оправя вратовръзката на съпруга си преди визитата на китайския държавен глава Си Цзинпин и първата дама на Китай Пън Лиюан в Белия дом през 2015 г.

„Тогава едновременно ни снимаха 100 репортери“, си припомни тя, „Стояхме и чакахме пристигането на автомобилите с гостите, а на мен ми стана скучно. Казах си, че си струва да се убедя, че мъжът ми изглежда прекрасно.“

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !