Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Енджи Касабие загуби близначките си заради лекарска грешка

отпечатай новината

13.06.2017 16:40 | Видян 2861 пъти

Енджи Касабие загуби близначките си заради лекарска грешка

Лекарска грешка лиши Енджи Касабие от най-голямата щастие на света. Диетоложката е загубила двете си близначки в шестия месец. Трагедията се е случила в Бейрут този март.

"Лекарят допусна грешка с мен и се наложи да направя аборт, защото имаше опасност за моя живот и трябваше да извадят бебетата. Получих контракции за по-дълго време. Докторът ми обясни, че е нормално, защото съм слабичка и затова ме боли коремът. Контракциите обаче доведоха до спукване на единия околоплоден мехур. Започнах да получавам инфекция. Не исках да махам бебетата, но го направиха, без да знам", разкрива Касабие в интервю пред "Лов Стайл".

Енджи се омъжи за "Мистър Ливан" Рабия ел Зейн в края на септември миналата година. След сватбата абортът не е единствената трагедия, която сполетява младото семейство, затова диетоложката смята, че някой е направил магия на нея и на съпруга й.

"След като се оженихме, купихме апартамент в Бейрут, но ни измамиха. Откраднаха ни парите за него и сега водим дела в съда. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар. Аз влязох в болница, лежах 3 месеца, една от докторките ме зарази с грип и после загубих бебетата. Не вярвах нито в уроки, нито в магии или подобни неща, но...", допълва многозначително Касабие.

Източник и снимка: Pik.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !