Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Соня Немска яхна джип за 120 бона

отпечатай новината

14.06.2017 10:53 | Видян 2337 пъти

Соня Немска яхна джип за 120 бона

Фолк певицата Соня Немска се вози в чисто ново немско возило, научи blife. Блондинката е подновила автопарка си с Ауди Q5 в бял цвят. Новата придобвика, с която блондинката бръмчи, е на стойност над 120 бона, поне толкова струва чисто ново Audi Q5, което не е поръчково. Не е ясно дали колата се води на името на певицата, дали го е платила в кеш, или го е взела на изплащане.

„Най-вероятно е на лизинг, няма как да даде толкова пари наведнъж... Освен ако не ѝ го е купил някой мъж“, коментират запознати.

За разлика от много свои колежки Немска не е избрала номер с повтарящи се цифри, или не ѝ се е давало повече пари за табели, или не просто не иска да бъде лесно запомняна от автоджамбази по улиците.

Тя вече е продала предишния си автомобил Мерцедес, а в новата кола най-много обичала да вози 14-годишната си дъщеря Рая.

Колежките на Соня мислят, че бащата на Рая е купил колата. Янко Ваташки – Лудия и Немска имаха бурна връзка. Той лежа няколко години в Централния софийски затвор, но вече е на свобода. Не е ясно дали още са заедно, но ангажиментите около детето си ги поделят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !