Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Марги Хранова в потрес

отпечатай новината

14.06.2017 12:21 | Видян 1572 пъти

Марги Хранова в потрес

Голяма част от списъка с участниците в тазгодишния сезон на ВИП Брадър вече е попълнен, но все още се водят преговори. Голямата звезда този път ще бъде естрадната легенда Маргарита Хранова, която най-после се е навила да участва срещу тлъст хонорар от 120 бона, пише седмичник.

Това не е първата ѝ оферта от Големия брат, но чак сега се съгласява срещу подходящата сума, на която е престъпление да се откаже. От друга страна не се знае какво ще я накарат да прави продуцентите, имайки предвид високата цена, която са платили за нея.

Почти не останаха звезди, които да не са влизали в къщата и затова подборът става все по-труден. Най-накрая изгря щастливата звезда и на Сашка Васева, която от години се мъчи сама да се вкара в устата на хората. В предния сезон я бяха отсвирили буквално преди старта на шоуто. Сега тя е склонила още на първата оферта и едва ли ще вземе повече от 30 000 лева.

Цели 8 миски, плеймейтки и силиконки ще влязат в Къщата, но без хонорар. Те ще се състезават една с друга и накрая победителката гушка 100-те ластика награда. Заподозрените са Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и подобни.

Очаква се реалити шоуто тази година да ни залее с бисери на напиращи за слава силиконови девойки, чиято професия е под въпрос.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !