Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Жената на Шарлопов в нервна криза

отпечатай новината

15.06.2017 12:46 | Видян 2914 пъти

Жената на Шарлопов в нервна криза

Комплексът „Созополис“ на известния бизнесмен Стефан Шарлопов, който тези дни предизвика бурни скандали, се оказа сред любимите местенца за почивка на съпругата му Бояна, пише„Галерия“. Заедно с петте им деца, с Шарлопов обожавали да прекарват лятото там и сега Бояна е крайно притеснена какво ще се случи със „Созополис“. (вж по-долу в галерията)

Шарлопова се страхувала да не съборят част от комплекса, а след като разбира, че заради нарушението виновникът се наказва с 3 години лишаване от свобода, изпаднала в шок.

Припомняме, че бе образувано досъдебно производство заради увреждане на фиордите в защитената местност Колокита в Созопол. Това е т.нар. „плаж” в тузарския комплекс на милионера Стефан Шарлопов. Бизнесменът, който стана особено популярен покрай участието си в риалити шоуто „Звездни стажанти“, вложи крупна сума за изграждане на вилното селище. Единственият минус бе липсата на плажна ивица.

През 2014 г. на Шарлопов е съставен акт от 10 000 лева заради „насипване на скална маса и пясък и създаване на плаж“, но хотелиерът се оправдава със заварено положение от предишния собственик. Година по-късно обаче проверка установява повторно извършване на дейностите и Шарлопов отново е глобен.

Бизнесменът твърди, че е насипал пясък единствено с цел брегоукрепване, а чадърите са само за лично ползване от собствениците.

За разлика от други подобни скандали от типа „Дюнигейт“, този път общественото мнение е разколебано и повечето от хората оправдават Стефан Шарлопов. Това до голяма степен се дължи и на участието му в „Звездни стажанти“ като шеф, където направи силно добро впечатление на зрителите. Чрез риалити шоуто милионерът си изгради образа на изключително находчив и работлив бизнесмен, грижовен баща на 5 деца и любвеобилен съпруг.

Втората му съпруга Бояна Шарлопова пък бе призната за една от най-красивите и умни жени, истинска героиня, родила и отгледала 4 деца.

Бояна редовно публикува селфита от любимия си комплекс „Созополис“ и казва, че обича това място с цялото си сърце.


Източник и снимка: HotArena.net



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !