Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Григор Димитров срещу Медведев на живо по Mtel Sport 1

отпечатай новината

23.06.2017 13:09 | Видян 1220 пъти

Григор Димитров срещу Медведев на живо по Mtel Sport 1

Григор Димитров се изправя срещу Данийл Медведев в битка за класиране на полуфиналите на тенис турнира в Куинс Клуб. Мачът се очаква да започне около 18:00 часа и ще бъде излъчен на живо по Mtel Sport 1.

До момента двамата не са се срещали нито веднъж, като Димитров е 11-и, а неговият опонент 60-и в ранглистата на ATP. За да стигне дотук, първата ни ракета преодоля американеца Райън Харисън и французина Жулиен Бенето, като победата над втория дойде след обрат с 2 на 1 сета. От своя страна младият руснак преодоля французина Никола Маю и австралиеца Танаси Кокинакис. Ако Григор Димитров спечели, ще срещне на полуфиналите победителя от двойката Томаш Бердих – Фелисиано Лопес, които ще излязат на корта веднага след мача на нашия тенисист.

Пред Димитров се открива добра възможност да стигне дори и до битката за трофея, след като първите трима поставени – Анди Мъри, Стан Вавринка и Милош Раонич – отпаднаха от надпреварата.

Mtel Sport 1 следи всичко най-интересно от надпреварата в Куинс, предавайки в реално време по четири двубоя на ден. Първите мачове са с начален час 14:00 часа, а последните ще започват около 20:00 часа. Полуфиналите на турнира ще бъдат в събота от 15:30 и от 18:00 часа, а мачът за титлата ще се играе в неделя от 16:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !