Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лиса Кудроу събира Приятели

отпечатай новината

26.06.2017 10:00 | Видян 1688 пъти

Лиса Кудроу събира Приятели

Американската актриса Лиса Кудроу стартира преговори да се върне отново в ролята на Фийби от култовата комедия „Приятели”. 53-годишната звезда води разговори с Марта Кауфман, която бе сред създателите на хитовия сериал.

Бъдещият проект ще се фокусира основно върху героинята на Кудроу, но очакванията са, че с камео присъствия ще се отчетат и останалите от компанията – Рейчъл (Дженифър Анистън), Моника (Кортни Кокс), Джоу (Мат Лебланк), Рос (Дейвид Шуимър) и Чандлър (Матю Пери).

„Ако има някой, който може да ги събере на едно място отново, това е Лиса”, категорична е Кауфман. „Виждам Фийби разведена и отново в Ню Йорк. Разбира се, от време на време ще се среща и с останалите от групата. Но това няма да е в основата на сериала”, добавя още продуцентката.

Спекулации, че любимите ни персонажи от малкия екран през 90-те ще се завърнат отново в телевизионния ефир, се появиха и миналата година.

Тогава Матю Пери категорично заяви, че не би се върнал за нови епизоди на „Приятели”. „Сънувам кошмари, че правим нови серии и на никой не му пука. Така че ако някой ме пита, бих отказал“, обясни актьорът.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !