Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Драгана Миркович поздрави Преслава за РД

отпечатай новината

27.06.2017 15:12 | Видян 2714 пъти

Драгана Миркович поздрави Преслава за РД

Легендата на югофолка Драгана Миркович използва красивите забележителности на Италия, за да заснеме специално видеопоздрав към най-добрата си приятелка в индустрията у нас – Преслава. Поводът бе 33-тият рожден ден на изпълнителката на „Водка с утеха”, който тя посрещна вчера.

Познанството на двете звезди датира от 2013 г., когато двете деляха гримьорна за лайв на „Гласът на България”.

„Скъпа Преслава, много поздрави от Италия, от ралито за ретро автомобили. Честит рожден ден! От сърце ти пожелавам всичките ти желания да се сбъднат!”, гласяха думите на балканската звезда. След като докара мускулна треска в ханша на феновете си в Австрия, Люксембург и Мюнхен, Миркович се е отдала на заслужена почивка на италианската Ривиера.

„Не вярвах, че хората ще знаят песните ми, защото в тези страни тя не е толкова популярна. Насълзих се от умиление, когато на сцената при мен в Люксембург се качиха няколко деца и затанцуваха и запяха с мен”, обясни наскоро фолкдивата.

Междувременно Преслава бе залята от поздравителни картички и честитки по повод празника си. Фенове от осем страни, сред които Австралия, Турция, Черна гора, Германия, Словения и др., не пропуснаха да пожелаят здраве и благоденствие на любимата си изпълнителка.

Колежките й Джена, Алисия, Андреа и актрисата Александра Сърчаджиева пък са само част от звездните приятели на певицата, които също вдигнаха наздравица за рождения й ден.

Специален поздрав Преси получи и от сестра си Ивелина Колева: „Обичам да те виждам край мен – непокорна, развълнувана, винаги различна и осенена от нови и нови идеи. Ти си една наистина вълнуваща жена, която заслужава любов и много късмет в живота.”

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !