Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Блум навивал Кейти Пери да е гола на плажа

отпечатай новината

29.06.2017 10:17 | Видян 1897 пъти

Блум навивал Кейти Пери да е гола на плажа

Близо година, след като папарашки кадър на голия Орландо Блум от плажовете на Италия разбуни духовете в интернет, бившата му вече половинка Кейти Пери разказа своята версия за предисторията на кадрите. „Той ме попита дали искам и аз да се съблека и аз казах „О, не”. Знаете, когато се срещате с някого понякога е вълнуващо да откривате ново място, на което да се натискате.

Той си мислеше, че ще е забавно. Правеше шоу на хората на брега”, разказа изпълнителката на Dark Horse по време на посещението си в Австралия. Самият актьор категорично отрече да е предполагал, че ще бъде сниман. „Бяхме сами за цели пет дни. Нямаше никой около нас. Така че исках да се почувствам свободен. ... Какво да ви кажа? Взех си поука – никога не съм свободен”, каза Блум малко след като снимката излезе в публичното пространство.

„Той всъщност не подозираше какво огромно влияние имат социалните мрежи. Иронията е, че тъкмо му разказвах за Туитър, а няколко дни по-късно той беше главно действащо лице там”, намигна още Пери.

Със звездата от „Карибски пирати” се разделиха през март тази година, като отбелязаха, че продължават да поддържат приятелски взаимоотношения. Въпреки това в едно от последните си интервюта носителката на „Грами” постави Блум в дъното на импровизираната си класация за креватни подвизи.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !