Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Мегз ръмжи с яко ферари

отпечатай новината

03.07.2017 17:46 | Видян 2357 пъти

Мегз ръмжи с яко ферари

Малко родни звезди могат да се похвалят с живота на дизайнерката Мегз, пише ПИК. Макар и рядко намираща време да живее от уж постоянно работене, когато реши да го направи, Каканашева го прави така че всеки да й завиди.

Мегз се появи в лъскаво заведение на морето този уикенд с зашеметяваща дълга рокля, която цепка не скриваше много от краката й. А деколтето, типично в нейн стил, бе почти до пъпа.

Черешката на тортата обаче беше ултра модерното червено ферари, с което красавицата пристигна. Всички гости на заведението се обърнаха когато мощният звяр паркира с много ръмжене.

Но когато от колата слезе толкова малката на ръст и нежна Меги в тоалет като на холивудска принцеса всички останаха с отворени усти. Каканашева влезе в заведението, позабавлява се със свои приятели и си тръгна без драми поне този път. Злите езици веднага коментираха, че колата не е на Мегз.

Тя не би сменила Г класата си с толкова спортен и неудобен автомобил. А и само ден по-рано качи видео  от нея след интервю с Венета Райкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !