Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Донков и Кърджилова скарани, актрисата пак тръгна със синини

отпечатай новината

10.07.2017 13:55 | Видян 2314 пъти

Донков и Кърджилова скарани, актрисата пак тръгна със синини

Радина Кърджилова бързо-бързо свали натрупаните от бременността килограми. Нещо повече - днес тя е по-слаба дори и от преди зачеването. От раждането на сина си Христо досега миловидната актриса се е отървала от над 20 кила и напоследък изглежда така сякаш всеки момент ще се скърши. Явно майчинството доста я изцежда, щом е успяла да се стопи толкова драстично в рамките само на една година, пише HotArena.

С актуалната си визия Радина беше заснета от папараците на Уикенд във вторник преди обед. Същия ден актрисата се разхождаше семейно в центъра на София – в района на Национална галерия „Квадрат 500”.

Кърджилова и мъжът й Деян Донков почти не си продумаха, докато крачеха в най-аристократичната част на столицата. Младата майка вървеше безмълвно, стиснала каишката на кучето си Чика, а мъжът й я следваше на 3 метра дистанция, бутайки количката с бебето. И Радина, и житейският й партньор бяха заболи погледи в мобилните си телефони и нито за миг на лицата им не се изписа усмивка. Погледнати отстрани двамата актьори приличаха не на съпрузи, а на напълно непознати хора.

За разходката си из София Кърджилова се беше пременила в къси дънкови панталонки. Под шортите се подаваха бедрата й, чийто млечно-бял цвят подсказваше, че хубавицата все още не е ходила на плаж това лято.

Над лявото коляно на звездата имаше огромна синина, но каква е причината за нея „Уикенд” не се наема да гадае. Само ще припомним, че преди да забременее Радина и Деян често влизаха в грандиозни скандали, а някои от тях завършваха и с кьотек. Че Донков упражнява насилие над любимата си се разбра от участието им в „Къртицата” преди няколко години. Там Динката също посегна на жена си, а тя публично поиска от продуцентите на предаването засилена охрана, за да не пострада тежко.

Онзи ден Деян и Радина походиха половин час на дистанция един от друг, след което внезапно се разделиха. Пред стоянка за таксита Кърджилова връчи кучешката каишка на мъжа си, качи се на едно от жълтите возила и отпраши нанякъде. Донков пък потегли пеш с бебето и псето към семейното жилище, намиращо се в близост – до заведението „Кристал”.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !