Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гуен Стефани се омъжи

отпечатай новината

11.07.2017 10:02 | Видян 1953 пъти

Гуен Стефани се омъжи

Американската певица Гуен Стефани каза заветното „да“ на кънтри изпълнителя Блейк Шелтън. Това разкри източник, близък до двойката, пред hollywoodlife.com. Сватбената церемония се е състояла през преди дни в двора на къщата на Стефани в Лос Анджелис, а на нея са присъствали единствено близки приятели и роднини на двойката. „Гуен не искаше да се суети около подробностите за венчавката.

Не искаше да се говори за това кой е дизайнерът на роклята й. Искаше денят да бъде посветен единствено на любовта й към Блей“, разказва източникът. Младоженците сами написали обетите си, които изрекли със сълзи на очи, разкрива още той.

Певицата се разходила до олтара, придружена от тримата си синове – 11-годишният Кингстън, 8-годишният Зума и 3-годишният Аполон, които помогнали и в организацията на церемонията.

Въпреки, че се врекоха във вечна вярност, скрити от публичното пространство, Шелтън все още планува да организира и по-мащабно празненство. Сред звездите, които ще получат покани за събитието, са Алиша Кийс, Фарел Уилямс и Адам Ливайн. Макар да са забелязвани да носят брачни халки, Шелтън и Стефани все още не са коментирали публично сватбата си.

Източник: Monitor.bg

Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !