Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мадона: Борих се за дъщеря си и спечелих

отпечатай новината

13.07.2017 14:15 | Видян 1533 пъти

Мадона: Борих се за дъщеря си и спечелих

Мадона разкри подробности около осиновяването на дъщеря си Мърси по време на откриването на нейния „Мърси Джеймс Институт за детска хирургия и интензивна грижа“ в Малави – първи подобен медицински център в страната. 58-годишната певица разказа, че е водила битка за правата над дъщеря си в продължение на три години и половина, след като е била отхвърлена като „неподходяща за майка“.

„Запознах се с Мърси малко след като срещнах сина си Дейвид. Двамата живееха в различни сиропиталища. Тя имаше малария, а той пневмония. Гушках ги и им шепнех, че ще се грижа за тях. Обещах им, че ще пораснат здрави и силни. Първо получих разрешение да осиновя Дейвид. После подадох документи и за Мърси, но съдията ги отхвърли. Бях наскоро разведена и като такава не бях подходяща да отглеждам детето. По-добре за нея било да расте в сиропиталището,“ сподели Мадона, докато прегръщаше дъщеря си на сцената.

„Аз съм феминистка и борец за човешките права, но съм и интелигентен и състрадателен човек. И ако някой не може да ми даде логична причина да ми каже „Не“, тогава не мога да приема този отговор. Наех екип адвокати, които отнесоха делото към по-горна инстанция. Не беше лесна битка. Законите за осиновяването в Малави не са променяни от 40 години“, добави звездата.
Построяването на медицинския център е отнело две години, той разполага с три операционни и вече функционира. Певицата основа благотворителната си организация през 2006 година, за да осигури здравеопазване и образование в една от най-бедните държави на света. Досега тя е построила и 10 училища в Малави.

Мадона има четири осиновени деца от там - близначки на четири години - Естър и Стела, Мърси Джеймс (11) и Дейвид Банда (11), както и две биологични - Роко (16) от брака й с Гай Ричи и Лурдес (20), чийто баща е фитнес треньорът Карлос Леон.

Източник и снимка: Eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !