Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Идат новите Златки

отпечатай новината

14.07.2017 12:28 | Видян 1835 пъти

Идат новите Златки

Свежа партида нахакани и жадни за слава силиконки изгряват на звездния хоризонт. Новите Златки са готови да превземат медийните и светските среди само с една крачка – конкурса Мис Плеймейт.

Кастингите за предстоящото състезание вече започнаха, пише всекидневник. Десетки столичанки и девойки от провинцията подават заявления за участие в конкурса с надеждата да бъдат допуснати до надпреварата.

Само след няколо месеца еротичните списания ще приемат своите нови звезди – слаби, заоблени, с изкуствени или естествени цици.

Обявената за най-емблематичната носителка на титлата за всички години – Черната Златка, наред с Николета Лозанова агитират в мрежата за предстоящото събитие.

„Най-важното след конкурса е тези момичета да останат себе си, да не се променят. Така стана при мене и мисля, че това беше в моя полза“, разказа Златка Димитрова. Тя е убедена, че лентата на плеймейтка не е всичко и девойките не трябва да спират да работят върху своето усъвършенстване.

„Винаги ще идват нови, по-млади, по-напористи, също толкова красиви девойки. Важното е не да спечелиш конкурса, а какво ще направиш и как ще се развие животът ти след него“, отсича тя.

Двете Златки и Николета са най-елбематичните плеймейтки. Елена Кучкова също бе на върха на славата след получаването на лентата, но после замина за чужбина, омъжи се и роди дете. Вики Ананиева пък тихомълком изчезна от светските среди, очевидно не желае да има нищо общо с тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !