Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Анджелина заведе децата в Дисниленд

отпечатай новината

15.07.2017 09:01 | Видян 1686 пъти

Анджелина заведе децата в Дисниленд

Холивудската звезда Анджелина Джоли бе засечена с шестте си деца в калифорнийския Дисниленд в сряда и предизвика истински фурор сред туристите, пише монитор. Актрисата избра атракциона, за да отбележи деветия рожден ден на близнаците Нокс и Вивиън, а дрес кода ѝ бе повече от неглиже – черен топ, широк ленен панталон, сандали в беж и шапка за слънце, чиято периферия не успя да я скрие от погледите на любопитните зяпачи, пише etonline.com.

С Мадокс (15 г), Пакс (13 г), Захара (12 г), Шайло (11 г), Нокс и Вивиън се забавляваха във въртящите се чашки за чай (действащи на принципа на блъскащите се колички), а после вдигнаха адреналина си зад волана на част от състезателите в Радиатор Спрингс (героите от Колите).

Миналата седмица Джоли заведе наследниците си в Намибия, за да посетят убежище за диви животни в нужда. Звездата от Господарка на злото е ангажирана морално и финансово с каузата на въпросната фондация, която се грижи предимно за слонове и носорози, пострадали от набезите на бракониери.

За Джоли визиата бе повече от сантиментална, тъй като в Намибия е родена Шайло, първата им рожба с Брад Пит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !