Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Криско ще става татако, гаджето му крие коремче

отпечатай новината

19.07.2017 17:02 | Видян 2354 пъти

Криско ще става татако, гаджето му крие коремче

В музикалния бранш все по-упорито се шушука, че изпълнителят на Дали това любов е ще става татко.

За това всъщност намекна и самият Криско. Наскоро той сподели публично, че е готов да стане баща и вече сериозно мисли за семейство. Рапърът обаче побърза да добави, че сватба няма да има и за него този ритуал е отживелица.

Още тогава Кристиян Талев хвърли съмнение у феновете си. „Той никога досега не е говорил за деца и семейни отношения“, припомнят негови почитатели и допълват, че явно иска да подготви феновете си за голямата новина.

Междувременно стана ясно, че Цвети Петрова от доста време насам е „инкогнито“ в мрежата, пише Галерия. Красавицата, която през ден показваше разголеното си тяло, вече не публикува снимки в цял ръст. Дали защото крие бременно коремче, или се е поотпуснала с похвапването, читателят ще прецени сам.

Факт е, че Криско не само не крие чувствата си към Цвети, но дори вече ѝ посвети няколко парчета. Макар да не е Мис Плеймейт и публична личност като предишната му изгора Ася Капчикова, Петрова успя да му бръкне под лъжичката с естествения си чар и поведение.

Припомняме, че преди нея Криско имаше 1-годишна връзка с Ася Капчикова. Според нейните „самопризнания“ в медиите тя му е изневерявала неколкократно, като накрая е поискала да се разделят.

В момента плеймейтката е с друг мъж, чието име пази в тайна, макар постоянно да афишира връзката си със снимки в социалната мрежа. „Опитва се да дразни Криско и да го накара да ревнува. Не знае, че отдавна е бита карта“, коментират авери на Криско.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !