Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Деян и Радина вдигнаха люлка на плажа

отпечатай новината

20.07.2017 09:01 | Видян 1878 пъти

Деян и Радина вдигнаха люлка на плажа

Кръстили малкия Христо след битов инцидент в дома им.

Една от най-харизматичните двойки в актьорската ни гилдия – Деян Донков и Радина Кърджилова, изградиха люлка пред караваната си, в която отмарят на родното Черноморие това лято, пише монитор. Звездите събират тен заедно с едногодишния си син Христо, който останал изключително радостен от новата придобивка.

„Родителите ми му подариха люлката за рождения му ден, който празнувахме на 23 юни. Беше един семеен празник – с много балони, подаръци, усмивки и торта“, сподели Радина пред Нова.

Тя допълни още, че плажът се отразявал добре на малкия Христо, който не спирал да събира пясък в шепите си и да се разхожда по брега. Това е и причината младото семейство да остане в непосредствена близост до морските вълни до септември.

„Това е първото пътуване на Христо до Черно море. Миналата година също имахме планове да го заведем на север за една-две седмици, но в крайна сметка преценихме, че е много малък“, признава Кърджилова.

Още преди момчето им да навърши и годинка, Радина и Деян решили да му направят кръщене. Причината за това станала уплахата на актрисата, след като паднала с детето на ръце.

„Имаме навика да се къпем заедно и излизайки от банята, не си обух чехли. Паднахме и аз много се уплаших, Христо се разплака. Може би става въпрос за майчински инстинкт – докато на него му нямаше нищо, аз бях цялата в синини“, обясни звездата, която ще видим като добрата учителка Лина в 12 А наесен.

За ролята си Кърджилова спечели кастинг, на който подготвя продуцентите, че ще трябва да кърми паралелно със снимачния процес.

„Всички бяха много внимателни. Снимахме 24 дни, в които ако Христо заплачеше, Деян веднага се обаждаше на първия асистент-режисьор. Аз отивах да кърмя и после веднага се връщах на терен. Имаше дори закачка, че Деян Донков участва като статист с количката във филма“, намигна Радина.

Тя е категорична, че звездата на Народния театър е много добър баща, като дори се грижил за това тя да е сита през първите месеци след раждането. „Тъй като родих секцио, ставането ми беше много трудно. Имах постоянни болки в кръста. Тогава се наложи Деян да храни мен, а аз – Христо“, спомня си още актрисата от Стъклен дом и Фамилията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !