Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

НАЙ-УСПЕШНИЯТ РУСКИ РАП ПЕВЕЦ ТИМАТИ ХВЪРЛИ ОКО НА ИРИНА ШЕЙК

отпечатай новината

21.07.2017 09:30 | Видян 3145 пъти

НАЙ-УСПЕШНИЯТ РУСКИ РАП ПЕВЕЦ ТИМАТИ ХВЪРЛИ ОКО НА ИРИНА ШЕЙК

Най-голямата руска музикална звезда Тимати и един от най-известните световни супермодели Ирина Шейк изненадаха своите почитатели, споделяйки изключително любопитна фотография в Instagram, на която са в „опасна близост“. Това мигновено предизвика медиен отзвук не само в северната ни съседка, но и в цял свят. Още повече, че и двамата едновременно са споделили въпросния кадър.

Под снимката възлюбената на Брадли Купър е оставила следното закачливо послание „Татарите идват…“. Препратката, която прави 31-годишната красавица, чиято рождена фамилия всъщност е Шайхлисламова, е че тя и изпълнителят на Где ты, где я и Ключи от рая Тимур Юнусов, който се изявява под псевдонима Тимати, имат татарски корени.
   
От друга страна, най-успешният руски рап музикант също не пропусна да коментира фотоса на официалната си страница. Певецът, който придоби световна известност с безапелационните си хитове и със съвместните си проекти с едни от най-популярните имена на световната хип-хоп и R&B сцена, като Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и др., още повече озадачи последователите и на двете звезди с шегата, която написа под кадъра: „Как може да се вземе, ето как, два пъти подред, не оставяйки на нашите „хлапета“ нито един шанс“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !