Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гери-Никол клати яката дупара пред 7000 в Банско

отпечатай новината

24.07.2017 15:10 | Видян 1573 пъти

Гери-Никол клати яката дупара пред 7000 в Банско

Над 2000 българи се редят за втория концерт от турнето One Love в Охрид.

Да чуе името си, скандирано от над 7000 българи и македонци и да изпълни новата си песен Напрао ги убивам в дует с меломаните на площад Никола Вапцаров в Банско, бяха сред ключовите моменти за Гери-Никол по време на първия концерт под щампата One Love Tour вчера.

„Аз съм най-гордото 18-годишно момиче в света. Вчера излезе парчето и днес го знаете наизуст!“, развълнува се "яката дупара" на родния поп от сцената на събитието, пише монитор. Напрао ги убивам направи онлайн премиерата си в четвъртък вечерта, а за нея певицата обединява талант с Явор Янакиев, по-познат на БГ феновете като 100 Кила.

Режисьор на видеото, генерирало близо 1 400 000 гледания само за четири дни в YouTube, е Георги Марков. Кадрите към клипа са заснети във ВИП резиденция, отворила вратите си специално за купона, в който Гери-Никол и 100 Кила тренират чупки в ханша редом до коза и малко прасенце.

Именно поп старлетката пък се заела със задачата да залови четириногите си другари по маса след края на снимачния процес. Така тя прекарала близо час в гримьорната в опит да хване прасето, станало част от екипа на клипа.

Ситуацията служи и като своеобразна подготовка за Фермата, след като стана ясно, че Гери-Никол е най-ухажваната звезда за третия сезон на формата, който предстои да стартира в ефира на bTV тази есен. Участието на певицата в продуцентския проект на Иван Христов и Андрей Арнаудов не би било изненадващо, имайки предвид, че точно те са идейните двигатели и на турнето One Love.

Музиката обединява това е нашето послание. Прави впечатление, че когато става въпрос за нас, македонците обичат да гледат само в настоящето. Ние пък мислим единствено за миналото. С този проект искаме да покажем каква е силата на изкуството и любовта.

Ние гледаме предимно в бъдещето, категоричен е Андрей, който влезе и в ролята на водещ на рекордния 5-часов концерт в Банско. За високия градус на настроението се погрижиха още Ъпсурт, DJ Гоце, Тони Зен, Криско и Слаткаристика, чийто дует Тик-так се превърна в истинска кулминация на вечерта.

Турнето ще обхване общо 8 града в България и Македония, като следващата му спирка ще бъде на 26 юли в Охрид. Над 2000 българи се очаква да пропътуват разстоянието до там, разкриват организаторите. Хип-хоп армията на One Love ще даде тон за песен още в Струмица (27 юли), Слънчев бряг (17 август), Варна (18 август), Пловдив (6 септември), Скопие (30 септември) и София (7 октомври). Равносметката – турнето ще коства на екипа 1896 часа и близо 2400 км.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !